30-04-10

SAM car

Sam.

 

sam1
15:49 Gepost door groenrijder in E ) Driewiel auto | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-03-10

Scooter Wisking QQ3

De anti regen scooter

A roof for modern mobility people

Een mooi en handig voertuig op elektriciteit , deze Wisking 4040 QQ3, met een dakje boven het hoofd en een windscherm om je te beschermen tegen wind en regen.
Het dakje kan weggeklapt worden, en zo zit je in de zomer als je wenst lekker in de zon.
Je zou stom moeten zijn om nog een oude scootmobiel te wensen waar je het merendeel van de winter, en zelfs een groot deel van de zomer hier in de lage landen, in de kou of regen beland bij een ritje uit.

Als ik een invoerden kan vinden die of in Nederland of België deze kan aanbieden, laat ik het hier meteen weten, want denk dat wel meer mensen zo een voertuig prefereren boven alle andere minder voorziene wagentjes.

Leverbaar in verschillende kleuren, met keuze uit max snelheid en actieradius, en volgens enkele bronnen niet duur.

De drie wielen zijn een zegen als je moet parkeren, geen geknoei met staanders of muurstallingen, stabiel in de winter op gladde wegen, en door de brede banden, geschikt voor ruwer terrein en zandwegels.

wisking-4040-QQ3-mobility
25-01-10

Classic scooter swiss made

 

http://www.kyburz-classic.ch/d/frame_fahrzeug.htm 

Zwitserse scooter CLASSIC.

De elektrische Zwitserse CLASSIC, een flink uit de kluiten gewassen scooter die in verschillende uitvoeringen te krijgen is, en alle omstandigheden op uw weg aankan.
Met de overvolle wegen en het milieu die stilaan naar de knoppen gaat is dit het ideale vervoermiddel voor in de stad en er omheen.
Geen probleem met hellingen of een bosweg, deze stoere knaap slaat er zich wel doorheen.
De Classic is ook verkrijgbaar als gesloten voertuig, of ook nog als bestelwagen, de CARGO CLASSIC  voor de klusjes, pizzaman of noem maar op.
Een meer dan volwaardige vervanger voor de outbollige brommer of scooter op benzine.

Info Nederland   http://www.freewiel.nl/

classic.green