24-08-13

De Drymer fiets

05:41 Gepost door groenrijder in B ) Fietsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-01-09

GO PED ESR 750

Geen log ding maar een handelbaar en samenvouwbare step, kan zo in een hoek van de kamer of hall.

Een snelle step, met een electro motor zeer handig in de stad, bv om een  boodschap in een winkel te halen, iets af te leveren, je kan vlot door het gestremde verkeer uw bestemming bereiken aan een verwaarloosbare kilometer prijs, want de step heeft genoeg aan enkele centen per laadbeurt.

S'morgens vroeg een broodje bij de versbakkerij halen , met de haren door de vroege ochtenwind strelen, heerlijk met deze step, waar je rechtstaand of zittend in een mum van tijd, en geluidloos ter plaatse bent.

123groenrijde
 

16:00 Gepost door groenrijder in B ) Fietsen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: go ped esr750, elekrische step |  Facebook |

01-04-08

De Electrische fietsen pagina

 Update

Film who killed the electric car , GENT 23 okt. 2008
zie ook : 
http://elektrische-voertuigen.skynetblogs.be/category/1316592/1/A+%29+Berichten

 groen bovenbanner1

De FLYER, Mogelijk een der beste fietsen ter wereld.

Met slechts en lichte druk op de pedalen van uw Flyer fiets ga je vooruit. langs velden en wegen, door stad en streek of  over de hoogste heuvels en bergen. De elektrische motor die voor trapondersteuning zorgt iqs fluisterstil maar voelt u wel. De Zwitserse Fabrikant Flyer heeft jaren ervaring met het maken van elektrische fietsen voor de Europese markt, meer dan enig ander merk.

De Flyer fietsen zijn van een zeer hoog gehalte zodat ze ook zonder inschakeling van de motor uiterst goed rijden zodat je bij tegenwind of bergop enkel dan indien gewenst de hulp van de motor kan oproepen. 

Op de Flyer worden de nieuwste batterijtechnologieën toegepast zoals de Lithium Ion batterijen dia als de meest vooruitstrevende ter wereld gezien worden.

Met zijn laadtijd van slechts drie uur voor een 10Ah battery, die bovendien maar twee kilogram weegt rij je in alle rust een negentig km ver .

Daar de batteru simpelweg afgenomen kan worden, kan je deze vlot opladen op een stopplaats, een taverne restaurant, camping, enz.

Door het totale licht gewicht van 22 kg behoort deze elektrische fiets tot een der lichtste op de markt

Mede door de centrale plaats van de aandrijving dichtbij de batterij, zorgt dit voor een uitstekende overbrenging zonder lange draadverbindingen. Daardoor is ook het vervangen van een wiel of band een gemakkelijke handeling zonder gebruik van speciaal gereedschap.

 

flyer-elec.fiets

De Elektrische fietsen Flyer

Verdeler Nederland:

Verdeler België: