23-11-07

De splinternieuwe E MAX scooter

 

Deze E max die in een splinternieuw jasje is gestoken, en door italiaans  vormgevers onder handen is genomen, naar het duitse idee en door een fabriek in china gefabriceerd en geassambleerd wordt, naar de aloude Deutsche gründlichkeit .   Deze E Max scooter, die met zijn sympatieke voorkomen meteen al het hart van de duitse klanten heeft gestolen is nu ook sterk in opmars in onze streken. 

Een voordeel is ook dat je met dit voertuig mag komen waar het voor benzinescooters al lang verboden terrein is, zoals in bossen en parken.

Hij is ook bijzonder geschikt voor woon werkverkeer, net als recreatie, waardoor je met uw partner zonder storende geluiden of uitlaatgassen, in alle rust kan genieten van uw ritjes, zelfs uw praatje met uw bijrijder gaat zonder rumoer of toonverheffing, nu pas worden uw ritjes echt ontspannend met uw E Max.

e-max

Uw E Max is gebouwd om jarenlang plezier te verschaffen , aan een gebruikprijs die tiental malen lager ligt dan een benzinemotor.   En zo doe je ook uw duitje in het zakje voor de bescherming van de natuur, en het verminderen van de opwarming van onze aarde.

 


Commentaren

hm interessant Waar zijn deze te koop en wat zijn de prijzen?

Gepost door: steven | 11-12-07

Ik zou ook wel willen weten waar ik deze kan kopen, maar wel in Belgie, omgeving Oost vlaanderen.
Ik had al iets gevonden in Holland, maar het was wel nog het oude model, die wil ik niet,en zoals al gezegd, voor het onderhoud, liever dichterbij huis.

Gepost door: 34780.pandora | 14-01-08

Nu nog de autos Bijzonder interessant. Ik volg sinds 2006 de ontwikkelingen op het gebied van elektrsiche accu-aangedreven voertuigen, auto's zijn er nauwelijks te koop. (Dankzij effectieve, maffieuze onderdrukking door de olie-industrie) Ga de film "Who killed the electric car?" maar eens zien. Op scootergebied gaat het wel heel erg de goede kant op! Wat een assortiment.
Ben erg beniewd waar deze modellen in Nederland of Belgie te koop zijn.

Gepost door: RJ45 | 10-03-08

ik ook ... Ik sluit me aan bij de vorige reacties. Zou heel graag een verdeler vinden in mijn buurt (postcode 4300)!

Gepost door: vera | 26-05-08

waar zijn ze te koop? en wat zou de prijs ongeveer zijn?

Gepost door: cedric | 27-05-08

hallo,ik zou ook graag in het bezit willen zijn van de nieuwe evt e-max willen zijn. Kunt u mij de prijs incl.btw willen opsturen met wat folders. Bvb dank ik u. Voorterstraat 95. Postbus 6464SC Kerkrade. Zuid Limburg. Telefoonnr.+31624234724.

Gepost door: j.schillings | 21-08-09

Stom.... Ongelofelijk stom zijn ze hier in vlaanderen.
Iedereen heeft de mond vol van poluttie en opwarming van de aarde, maar een verdeler van de betere elektrische scooters, zoals deze hier is er in vlaanderen zelfs niet te vinden.
Ik laat Antwerpen buiten beschouwing,dit is niet vlaanderen,want daar wonen geen vlamingen meer.
Ook in Nederland moet je al sterk zoeken naar iets betrouwbaars.
Daar liggen ze als schroothandelaar of voddenman wakker, hoe ze zich snel en schaamteloos kunnen verrijken met weliswaar blinkende en mooi ogende chinese scooters van pakweg 150 à 300 euro, opgekocht per container daar in chinaland, maar van een kwaliteit die na enkele weken al zichtbaar wordt,... als hij al zolang meegaat.
Hoogtijd dat er een gerenomeerd merk zelf eens instaat voor de verdeling en onderhoud, door ernstige handelaren ondersteund, van hun machines

Gepost door: Dominique | 15-09-09

Deze mooie E-max scooter is te koop bij Breelectric in Rotterdam. Kijk op onze site www.breelectric.nl voor meer info!!

Gepost door: Breelectric | 29-10-10

De commentaren zijn gesloten.